Samen naar het mooiste resultaat

Ieders huid is anders, zo spelen veel externe factoren een belangrijke rol in de vitaliteit van uw huid. Niet alleen uw leeftijd is een bepalende factor ook uw leefstijl heeft enorme invloed op de huid. Indien u jonger bent en tevens ook gezond leeft zult in de meeste gevallen direct resultaat boeken. 
 
Dit komt door een hogere concentratie van collageen en elastine die een jongere huid ten opzichte van een verouderde huid. Helaas kunnen we de jaren niet veranderen, de manier waarop u leeft heeft u daarentegen heeft u in eigen hand. Een gezonde leefstijl en het gebruik van bijpassende crème tijdens maar ook na de kuur wordt aangeraden voor een optimaal resultaat. 

Is het resultaat blijvend?

JA! Het resultaat is blijvend. Echter, gaat de natuurlijke veroudering van onze huid gewoon door. Daarom is het van belang om regelmatig een onderhoudsbehandeling met RF + infrarood en endermologie te nemen zodat we de aanmaak van nieuwe collageen blijven stimuleren. Dit zorgt ervoor dat de huid zijn gewenste stevigheid behoud. 

Foto's van voor en na

Wij zijn op dit moment druk bezig met het verzamelen van voldoende beeldmateriaal om u een eerlijk en duidelijk beeld te geven van de gemaakte vooruitgang. 

Voor behandeling 1

Na behandeling 4